środa, 9 września 2015

Pasta marchewkowo-pietruszkowo-drobiowa :-)

Dzisiaj wpis krótki, ale smaczny:-)


Na śniadanko serwujemy Wam pastę marchewkowo-pietruszkowo-drobiową:-) Przepis banalny, ale naprawdę smaczny.

Składniki:
- korzeń pietruszki
- marchew
- odrobina oliwy z oliwek/oleju
- mięsko drobiowe


Przygotowanie:
Gotujemy mięsko razem z warzywami. Po ostygnięciu dodajemy oliwy i blendujemy.

Pasta jest super sposobem na dosmaczenie karmy, wypełnienie zabawek typu kong i świetnie nadaje się jako wkładka do tubki na spacery.
 

5 komentarzy:

  1. Wszystko fajnie, smacznie i zdrowo- mam tylko pytanko.
    Jakie mięsiwo możnaby wykorzystać zamiast kurczaka? :D Smerf ma alergię, a korci mnie o taką masę do szkolenia...
    Pozdrówka!

    OdpowiedzUsuń
  2. W wolnej chwili na pewno skorzystam z przepisu, zapowiada się mega :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Mmm pychotka i w końcu coś, co nie uczuli Emeta! Dzięki za przepis, zrobię na pewno :D.

    OdpowiedzUsuń
  4. Fajny przepis - krótki i prosty. :) Dzięki za podzielenie się nim. :)

    OdpowiedzUsuń